Amenajare moderna a baii , stil minimalist .

Amenajare moderna a baii , stil minimalist .

Poate ca nu design-ul este cel mai important aspect la care te gandesti, atunci cand hotarasti sa faci o amenajare baii tale – nimic gresit, dar fara indoiala ca este mereu bine sa asiguri  un design practic, confortabil si pe un stil doar al  tau, personalizat :  o  amenajare conturata , iti permite sa fii versatil, folosind  un stil minimalist.

Va voi prezenta  cateva exemple de amenajare ce poarta semnatura stil-ului minimalist in care sunt folosite sanitarele GSI.

 

Ce stim despre  stil-ul  minimalist ?

Stil-ul minimalist  sau arhitectura minimalista , a devenit populara la sfarsitul anilor 1980 in Londra si New York, atunci cand designerii au lucrat pentru a atinge simplitatea intr o amenajare , folosind elemente albe , spatii mari  cu obiecte minime de mobilier.

Conceptul de design minimalist este sa dezbrace totul pana la calitatea sa. Caracteristicile cromatice sunt putine, in general partea de fundal este una neutra  in amenajare.  Stilul minimalist  in orice amenajare este definit prin  simplitate extrema, si concizie ,  formele geometrice de baza , fara elemente de decor pot crea un sentiment placut de ordine si de o calitate esentiala.

Daca gresia si faianta te ajuta sa creezi fundalul potrivit pentru restul amenajarii baii, atunci obiectele sanitare o definesc si o personalizeaza. STUDIO CERAMICA iti propune obiectele sanitare GSI , pentru o amenajare  minimalista.

Puteti  opta  pentru modele rectangulare de obiecte sanitare, iar cele GSI  iti vin din nou in ajutor pentru baia ta moderna . Prin furnizarea lor, STUDIO CERAMICA  iti demonstreaza ca design-ul personalizat nu inseamna, in mod obligatoriu, eclectic sau incarcat. Simplitatea liniilor drepte poate sugera de multe ori o ambianta minimalista, pe care o poti inviora si personaliza prin intermediul accentelor de culoare.

sanitare   sanitare        sanitare

sanitare GSI               

 

Design-ul merge, deci, mana in mana cu inovatia.  Stilul minimalist al obiectelor sanitare pe care STUDIO CERAMICA ti le pune la dispozitie iti asigura o investitie care trece cu succes testul timpului.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.