Despre Noi | studio ceramica
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Suntem foarte atenti la fiecare proiect sau cerinta a clientilor. Punem accent special pe calitatea finisajelor şi a detaliilor de execuţie.

1

Ne plac casele moderne, dar mai mult decât atât ne plac lucrurile făcute bine, care durează o viața întreagă. De aceea, am adus în Romania o gamă variată de materiale de finisare high premium dar și o experiență de peste 18 ani în comercializarea lor și realizarea proiectelor de design interior.

 

Studio Ceramica – brand responsabil, autentic, performer, capital 100% romanesc, interesat sa informeze publicul sau tinta de aportul creativ, calitativ si profesionalismul adus de finisaje in ambientarea unei locuinte/proiecte imobiliare/ proiecte industriale.

Studio Ceramica pune accentul pe inovatie si excelenta a serviciilor si produselor oferite in cadrul unui CONCEPT complet de amenajare situat in Bd Unirii 55 , spatiu destinat amenajarilor, cu materiale ceramice, sanitare, tapet , mobilier de baie si bucatarie, accesorii.

 

Materialele nu sunt doar mult mai rezistente, ci și mult mai versatile în ceea ce privește finisajele și texturile. Nu sunt doar lucioase sau aspre, ci și mate sau texturate. Iar asta le face atât de versatile în ceea ce privește designul de interior, cât și adaptabile oricărei piețe pe care o deservim.

2
3

Credem cu tărie că bucătăriile moderne care-ți fură ochii nu se pot obține fară un factor extrem de eficient – consultanța de calitate. De aceea, STUDIO CERAMICA investește constant în pregătirea personalului, dar și în parteneriate cu producătorii.

Imbinăm managementul performant cu inovaţia creativă, calitatea premium a materialelor şi experienţa completă de consiliere, proiectare, servicii – designeri, arhitecti, constructori, meşteri, monitorizare lucrări, asistenţă tehnică si alte servicii la cerere.

 

Iar asta ne ajută să oferim clienților noștri și un pachet de servicii suport, precum și sugestii de design pentru interioare de case moderne.

4
5

Oferim consultanță atât în showroom ul din Bd Unirii 55 , cât și pe șantier, începând de la proiectare până la detaliile ce țin de amenajarea unei bucătării sau băi moderne, în funcție de cerințe și de buget.

STUDIO CERAMICA, ca importator direct, dispune de toate certificatele de calitate si coformitate pe baza standardelor de referinţă UNI EN/DIN/ISO pentru toate materiale de finisare.

6