Amenajare living si dormitor- finisarea pardoselilor.

Amenajare living si dormitor- finisarea pardoselilor.

Finisarea pardoselilor este  un subiect care, mai devreme sau mai tarziu, ne ridica tuturor intrebari. Fiind pana la urma un element cheie al amenajarilor interioare. La intrebarea “Ce se potriveste in  baie/in dormitor/ in bucatarie/ etc.?” Cu totii stim sugestiile standard, folosite si rasfolosite de toata lumea: gresia pentru baie si bucatarie, iar parchetul pentru dormitor si living.

Ce-ai spune, insa, sa depasesti sugestiile cu care te-ai obisnuit si sa incerci ceva nou? Iti propunem sa renunti la ideea parchetului pentru dormitor si living, si sa optezi de aceasta data pentru gresie. STUDIO CERAMICA iti ofera gresii de interior in modele vaste si versatile. Gata sa-ti satisfaca orice cerinta, oricat de complexa, de design, pentru finisarea spatiilor .

Multi se sperie de ideea ca amenajarea dormitorului sau livingului va capata un aspect rece si chiar de prost gust daca pardoseala este acoperita cu gresie. Totul depinde pana la urma de modelul de gresie ales, de dimensiunea si forma placilor si de finisaj. Exista mai mult decat gresie lucioasa sau aspra, poti opta si pentru gresie mata sau texturata sau chiar cu aspect de lemn sau piatra naturala. STUDIO CERAMICA iti propune modelele de gresie high premium ale unor brand-uri renumite nu doar pentru designul exclusivist al materialelor furnizate, ci si pentru rezistenta deosebita a acestora.

Mai jos iti aratam 4 variante de amenajari pentru dormitoare si livinguri in care pardoselile au fost finisate cu gresia high premium disponibila prin STUDIO CERAMICA

Amenajare living

Deschisa si aerisita pentru un living care denota o atmosfera curata si relaxanta. Gresie alba,  denota un rafinament ce completeaza perfect eleganta .

Gresie Casamood

    

Amenajare living

Griul – culoare pe cat de neutra, pe atat de permisiva in amenajare,uniformizeaza livingul si lasa mobilierul, sa iasa in evidenta.

Gresie Casamood

finisarea living   

 amenajare living 

Amenajare dormitor 

Modern, insa cu cateva elemente rustice. Stil  masculin, personalizat,  accentuat prin nuante si texturi variate.

Gresie Casa dolce Casa

finisare dormitor  dormitor 

Amenajare living

Lux, eleganta, dar si suficient nonconformism incat sa nu uiti imaginea acestui living.

Gresie Casa dolce Casa

finisarea living   

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.