Faianta si gresie (seturi) – pardoseala puncteaza amenajarea casei !

Faianta si gresie (seturi) – pardoseala puncteaza amenajarea casei !

Faianta si gresie – Finisajele incaperilor !

La ce ne gandim cel mai des atunci cand discutam despre finisajele incaperilor? La pereti si la pardoseala, pentru ca peretii si pardoseala dau atmosfera, contureaza si puncteaza amenajarea.

Studio Ceramica iti pune la dispozitie seturile complete de faianta si gresie care iti vor asigura mai mult decat o amenajare frumoasa si asortata.  Avem pentru tine o sugestie practica de finisaje pentru pereti si pardoseala  : REX,  RAGNO, CASAMOOD  care iti va usura munca de alegere si te va face sa economisesti timp: seturile complete de faianta si gresie.

Si nu, nu le recomandam doar pentru baie si bucatarie: le poti folosi in orice incapere doresti : living, dormitor,mansarda, terase. Vei obtine incaperi finisate cu materiale high premium, de o inalta calitate. Iti aratam in continuare trei tipuri de amenajare  in functie de stilul de design ales -particularizart.

Faianta si gresie – seturi REX

     

     

Faianta si gresie REX imbraca traditia  contemporana, iar acest lucru reiese si din amenajarea living-ului din imaginea de mai sus.

Avem aici placi de dimensiuni comparabile, aproape la fel de mari atat in cazul faiantei, cat si al gresiei, dar culoarea alba cu nervuri tip  marmura da un echilibru ce aminteste parca de amenajarile in stil asiatic. Living-ul deschis se continua cu bucataria, al carei mobilier negru produce un contrast placut. La etaj avem un dormitor open cu pardoseala gresie  nero marquina I classici di REX . Baia este un spectacol intre placile mari in dimensiune 120×240 ,  gresie  nero marquina si mozaic Extra light REX .

 

Faianta si gresie – seturi RAGNO

gresie si faianta      gresie si faianta      gresie si faianta                                                             gresie si faianta

Cine-a spus ca trebuie sa te orientezi doar asupra unui singur set de faianta si gresie? Modelele oferite de RAGNO iti ingaduie o abordare pe cat de creativa iti doresti. Dormitorul  de mai sus si bucataria se evidentiaza prin design-ul deosebit al peretilor si pardoselii, realizat prin fuziunea mai multor tipuri de placi. Holul , baia si bucataria  sunt create in acelasi concept versatil.Daca ti-era teama ca alegand un set complet de faianta si gresie ,  vei obtine o amenajare plictisitoare, iata cinci exemple de rezolvari de tipul “think outside the box”.

Faianta si gresie – seturi CASA MOOD 

  gresie si faianta   gresie si faianta   gresie si faianta

  gresie si faianta    gresie si faianta

       gresie si faianta      gresie si faianta       gresie si faianta

Peretii si pardoselile se asorteaza perfect, culorile sunt neutre si, totusi, amenajarile sunt departe de a fi plictisitoare!Secretul consta in imprimeu si  dimensiune:  aici placile de faianta sunt  mai mici decat cele de gresie, iar imprimeul  ofera o perspectiva in plus.

Daca ai o suprafata suficienta la dispozitie, nimic nu te opreste din a amenaja un spatiu special dedicat spalarii vaselor, pe care sa il legi de bucatarie.Setul complet folosit la preti si la pardoseala, de la CASA DOLCE CASA, da un aer rustic amenajarii.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.