ETOILE DI REX / REX -FLORIM CERAMICHE | studio ceramica
577
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-577,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive


Solutie de baie  Etoile Ilusion – este  prezentata intr un stil unic / personalizata prin obiecte sanitare : realizate pe design special / placate cu  gresia  I PREXIOSI DI REX , accesoriizata cu  baterii KHOLER.

Colectia Etoile de REX – prezinta o selecție de marmura  rara, cu un impact decorativ puternic, care provine din zone geografice  indepartate , acestea variază de la tonuri calde , de crem tip marmura crema delicato, pana la  tonuri de verde-albastru tip marmura brazilia .

Étoile de Rex este un echilibru magic între semne și culori care stimulează simțurile primitoare pentru a atinge privitorul cu fascinatia cromatică rafinată. Sinteza perfectă a unei eleganțe care vine din varietatea surprinzătoare a naturii și tehnologia de ultimă generație. Redactarea materialului, menținând în același timp atmosfera originală, este angajamentul cel mai convingător al acestui brand, mereu atent la evoluția stilului.

Seria oferă șapte culori care pot fi utilizate individual sau în combinație cu podeaua și peretele. Patru sunt disponibile in formate tradiționale si in  formate Magnum Oversize, celelalte trei (étolie brown river, étoile illusion, étoile symphonie) sunt  doar Magnum Oversize (60x240cm, 120x240cm, 60x120cm, 120x120cm).

Category
Baie
Tags
Italia, Studio Ceramica