Showroom – Gresie & Faianta

Showroom – Gresie & Faianta

Showroom – Gresie & Faianta – Studio Ceramica

Aducem peste 17 ani de experienta in domeniul vanzarilor placilor ceramice ( gresie & faianta)  si al amenajarilor interioare. Oferta contine materiale calitative si diversificate pentru realizarea proiectelor rezidentiale si industriale.

Prin sistemul de lucru dezvoltat si nivelul de pregatire al personalului STUDIO CERAMICA,  prin parteneriatele pe care compania le dezvolta cu producatorii de materiale  ceramice,  precum si cu arhitecti ,designeri, constructori si echipele de meseriasi, STUDIO CERAMICA ofera clientilor sai, in completarea ofertei de produse, un pachet de servicii suport , sugestii de amenajari pentru toate spatiile (livinguri, bai, bucatarii, terase).

Oferim consiliere atat la show room cat si pe santier, unde se pot efectua masuratori, consiliere in alegerea si punerea in opera a solutiilor de amenajare, monitorizarea lucrarilor si asistenta tehnica.    Proiectare – va pot fi oferite solutii complete de amenajare cu produsele oferite de STUDIO CERAMICA.   Plecand de la specific, dorinte si buget, arhitectii nostri pot realiza de la simple stereotomii de placari ceramice pana la proiecte complexe de design interior pentru spatii diverse: bai, living-uri, dormitoare, spatii publice. Asiguram la cerere montaj.

In showroom-ul STUDIO CERAMICA gasiti o gama variata de materiale ceramice (gresie & faianta), obiecte sanitare,baterii, tapet, mobilier baie,bucatarie, living , dormitoare,  accesorii, dedicate proiectelor rezidentiale si industriale. Designurile ceramice nu sunt doar mult mai rezistente, ci si mult mai versatile in ceea ce priveste finisajele si texturile. Nu sunt doar lucioase sau aspre, ci si mate sau texturate. Iar asta le face atat de versatile in ceea ce priveste designul de interior, cat si adaptabile oricarei piete pe care o deservim.

                     

–    Gresie si faianta  : –  REX, CERIM, FLOORGRES , CASA DOLCE CASA, CASA MOOD (grupul FLORIM) , SAIME (grupul CASALGRANDE PADANA) , MARAZZI, RAGNO (Grupul MARAZZI) IMOLA , LEONARDO,  SERENISSIMA , PETRACER’S                                                                                       

–      Mozaic  : TREND

–      Obiecte sanitare  : GSI ,  GSG , TEUCO , ZUCCHETTI

–      Baterii ;  KOS ZUCCHETTI , CARLO FRATTINI  , GESSI ,  VADO

–      Corpuri de iluminat moderne : MARSET ,  IDEAL LUX  ,  MARINER

–      Mobilier modern living , dormitor  : AMBOAN , TECNI NOVA , MARINER, LAEBANISTERIA

–      Mobilier bucatarii : BERLONI

–      Tapet : WALL&DECO,   PORTOFINO SELECTA,   ARTHOUSE

–      Profile : GAUDI

–      Adeziv :  KERAKOLL si MAPEI.

STUDIO CERAMICA ca importator direct, dispune de toate agrementele si certificatele de asigurare a calitatii, fiind certificate pe baza standardelor de referinta UNI EN/ DIN/ISO.