Afișez toate cele 5 rezultate

 • extralight-rex-studioceramica4.jpg

  Extra light / REX – Florim Ceramiche

  Extra light / REX – Florim Ceramiche. Material din sticla (mozaic) ,  este conturat într-un profil rotund exclusiv, folosit ca decor în completarea amenajarii cu plăci ceramice. Petele de culoare mobilează spațiul cu un joc rafinat de transparență. Informatii tehnice: Culori : White, Oyster, Diamond, Mink, Mou, Ocher, Jade, Lime, Zinc  / Dimensiuni: 29,5×27,7cm/ Grosimi…

 • gold-rex-studioceramica3.jpg

  Gold/ REX – Florim Ceramiche

  Gold / REX – Florim Ceramiche. Interpretul pur al luxului. O colectie compusa din sticla si foita de aur.  Aurul este un complement decorativ foarte prețios și cu un impact estetic ridicat, care creează decoruri cu o identitate și un farmec atemporal.  Folosit împreuna cu mobilier valoros, Gold vă permite să decorati mediile, oferind prestigiu….

 • incanto-studioceramica-6.jpg

  Incanto by Ragno / Grup Marazzi

  Incanto by Ragno / Grup Marazzi Incanto, este reinterpretarea actuală a treisprezece marmuri policrome realizate din gresie porțelanată și disponibile într-o gamă largă de dimensiuni: 120×278, 120×120 și 60×120 cu o grosime de 6 mm, perfectă pentru reamenajarea spațiilor rezidențiale și comerciale datorită plăcilor simple : 75×150 , 75×75, 60×60, 30×60 cm în grosime tradițională….

 • mozaic-1.jpg

  Mosaics by Original Style

  Mosaics by Original Style. Seria cuprinde  mozaic tip hexagon, cupru , efecte metalice, modele geometrice, texturi, piatră naturală și mozaicuri special pentru podele.

 • vetro-mozaic-cdc-studioceramica5.jpg

  Vetro /CASA DOLCE CASA-Florim Ceramiche

  Vetro /CASA DOLCE CASA-Florim Ceramiche. Fiecare piesa de mozaic este unică și extrem de prețioasă.  Jocurile luminoase interesante conferă suprafețelor aroma rafinată a transparenței, disponibile în variante de culoare exclusive , concepute pentru a fi combinate cu suprafețele multiple din gresie porțelanata, disponibile în catalogul Casa dolce casa – Casamood.