Despre Studio Shop

Despre noi Studio Ceramica – marea schimbare a ultimilor ani în ceea ce privește amenajarea interioară este faptul că bucătăria și baia și-au câștigat puterea și importanța. Dacă până acum bucătăria și baia primeau cele mai mici spații într-o locuință clasică, acum bucătăria devine spațiul de întâlnire al familiei, locul unde îți petreci cel mai mult timp, sufletul casei și astfel atenția pentru ea a crescut semnificativ și bine meritat. De asemenea, confortul unei băi largi și încăpătoare a câștigat teren în ultimii ani și cu siguranță va rămâne un trend permanent. 

În contextul acestor idei, atunci când vorbim despre plăci ceramice baie sau plăci ceramice bucătărie trebuie să fim la curent cu cele mai avansate tehnologii de producție, pe lângă nevoile estetice, astfel încât întreținerea lor să fie cât mai ușoară, iar designul să fie bine definit. Utilizarea materialelor de calitate cum sunt toate produsele noastre din oferta de plăci ceramice baie sau plăci ceramice bucătărie vă va oferi durabilitate și confort, făcând din baia și bucătăria dumneavoastră încăperile preferate.

Studio Ceramica pune accentul pe inovație și excelență a serviciilor și produselor oferite în cadrul unui STUDIO complet de amenajare , situat în Bd. Unirii 55, București – spațiu destinat amenajărilor, cu materiale ceramice, sanitare, mobilier de baie și accesorii. Ne plac casele moderne, dar mai mult decât atât ne plac lucrurile făcute bine, care durează o viață întreagă. De aceea, am adus în România o gamă variată de materiale de finisare high premium, dar și o experiență de peste 18 ani în comercializarea lor și în realizarea proiectelor de design interior.

STUDIO CERAMICA, ca importator direct, dispune de toate certificatele de calitate si coformitate pe baza standardelor de referinţă UNI EN/DIN/ISO pentru toate materiale de finisare.

Comunicăm online