Afișez 1 - 30 din 77 de rezultate

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM.jpg

  ALCOVA By BREM

  ALCOVA By BREM Încălzitor de prosoape cu o formă învăluitoare foarte particulară, realizat cu mini tuburi rotunde curbate și rafturi pentru suport pentru prosoape. Cel mai mare dintre modelele Alcova are si un scaun care favorizeaza relaxarea.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM1.jpg

  ALIS By BREM/ Design Luigi Brembilla

  ALIS By BREM/ Design Luigi Brembilla Rama dreptunghiulara, eleganta si esentiala ALIS, este imbogatita de tuburi orizontale cu functie de incalzire prosoape. Acestea din urmă evocă arhitectura elementelor de protecție solară și sunt ușor curbate și înclinate în jos.

 • Aria-studioceramica.jpg

  Aria by MARGAROLI

  Aria by MARGAROLI. Suport prosop încălzit cu tuburi din alamă. DIMENSIUNEA Tevii: 25mmX25mm CONEXIUNE STANDARD: uniune 1/2 M. Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel, Black Brushed Nickel,…

 • Armonia-studioceramica.jpg

  Armonia by MARGAROLI

  Armonia by MARGAROLI. Suport prosop încălzit cu tuburi din alamă, modulare Ø32mm (cu radiator de fier intern). Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel, Black Brushed Nickel, Polished…

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-2.jpg

  ASYM By BREM/ Design Luigi Brembilla

  ASYM By BREM/ Design Luigi Brembilla ASYM, un încălzitor de prosoape cu o geometrie elementară. O serie de rame dreptunghiulare, care primesc prosoapele atat din partea de sus cat si din lateral. ASYM poate fi instalat cu colectoarele în stânga sau în dreapta.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-3.jpg

  CAMEO By BREM/ Design Davide Diliberto

  CAMEO By BREM/ Design Davide Diliberto Forma elementara, decorativa si versatila in acelasi timp, care se poate incadra discret in diferite medii. Este un instrument suplimentar de care dispune arhitectul pentru a putea oferi proiectului său o notă romantică, prietenoasă sau modernă în funcție de culoare.

 • Canne-studioceramica.jpg

  Canne & Estro & Orizzonti by MARGAROLI

  Canne & Estro & Orizzonti by MARGAROLI. Port prosoape fixe , modulare încălzite în tub de alamă Ø25 / Ø50mm. Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel, Black…

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-4.jpg

  CANNUCCIA By BREM / Design Bettazzi + Percoco

  CANNUCCIA By BREM / Design Bettazzi + Percoco. Cannuccia este un suport de încălzit,  pentru prosoape, inspirat de celebrul tub de plastic folosit pentru a savura băuturile. Cannuccia este un cuier sau un suport pentru prosoape disponibil în trei dimensiuni, cu diferite unghiuri față de perete pentru a compune diverse configurații.  

 • Capitelli-studioceramica.jpg

  Capitelli by MARGAROLI

  Capiteli by MARGAROLI. Suport prosop cu tub căptușit, decorat in alamă DIMENSIUNEA Tevii: Ø30mm / 20mm CONEXIUNE STANDARD: uniune 1/2 M Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel,…

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-7BREM.jpg

  CLAK By BREM

  CLAK By BREM CLAK, o placă extra subțire cu o estetică minimală și rafinată, are doar 2,3 cm adâncime; varianta cu tevi pe spate are doar 4,3 cm. Proeminența din perete cu robinete Brem ø 3/8” este limitată la 5,8 cm, care poate fi redusă cu supape drepte la 3,5 cm de plintă.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-9CERAMICA-BREM.jpg

  CLIP – BREM/ Design Danilo Reale

  CLIP – BREM/ Design Danilo Reale Design inovator și original, dinamism și funcționalitate, stil și eleganță, eficiență și experimentare: CLIP este radiatorul cu suflet pop și nonconformist capabil să se integreze perfect în toate spațiile și să ofere personalitate oricărui tip de mediu.

 • Concerto-studioceramica.jpg

  Concerto by MARGAROLI

  Concerto by MARGAROLI. Suport prosop încălzit modular, fix în tub de alamă pătrat 25x25mm. Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel, Black Brushed Nickel, Polished BrassBlack Chrom.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-6.jpg

  CONFINI – BREM/ Design Stefano Soddu

  CONFINI – BREM/ Design Stefano Soddu Lucrarea pe care o propune Stefano Soddu este din fier natural. Limitele corpului de încălzire își pierd definiția și se extind în margini imprecise. Finisaj din oțel periat vopsit transparent semi-lucioasă. Alte culori din diagrama de culori Brem.

 • Cielo-studioceramica.jpg

  Conlonne & Cielo by MARGAROLI

  Cielo & Conlonne by MARGAROLI. Port prosop, fix modular, în tub de alamă Ø25mm Note: Instalare posibilă pe verticală sau orizontală. Finisaje disponibile : Chrome, Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old Brass, English Gold, Bright Nickel,…

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMICA-9BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS – BIC/TRICOLOR By BREM/ Design Luigi Brembilla

  CROSS – BIC/TRICOLOR By BREM/ Design Luigi Brembilla  CROSS  BIC/TRICOLOR Încălzitoare de prosoape  poate fi furnizat în varianta cu culori diferite creând compoziții fascinante de cel mult 4 elemente suprapuse. Poate fi folosit ca încălzitor de prosoape dar poate fi și un calorifer decorativ pentru orice mediu. Tuburile dreptunghiulare mari și formele geometrice dreptunghiulare rigide alcătuiesc…

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMICA-9BREMM-BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS – BREM/ Design Luigi Brembilla

  CROSS – BREM/ Design Luigi Brembilla Un joc de pătrate și dreptunghiuri care se încrucișează pentru a forma un corp de încălzire foarte particular de rame radiante. Formele geometrice se pot multiplica, constituind mereu un tot de mare armonie.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-STUDIO-CERAMICA-9BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS -R By BREM / Design Luigi Brembilla

  CROSS -R By BREM / Design Luigi Brembilla .  CROSS –R  un joc de dreptunghiuri care se suprapun pentru a forma un element de încălzire cu totul deosebit. Poate fi un incalzitor de prosoape dar poate fi si un calorifer pur decorativ pentru orice mediu.Încălzitor pentru prosoape cu verificare suprapuse, CROSS CROM este realizat în versiunea cromată creând…

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMMICA-9BREM-BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS -RV By BREM / Design Luigi Brembilla

  CROSS -RV By BREM / Design Luigi Brembilla CROSS-RV , dreptunghiuri suprapuse , o compoziție obișnuită din doar dreptunghiuri care se suprapun pentru a forma un element de încălzire hotărât liniar. Poate fi un incalzitor de prosoape dar poate fi si un calorifer pur decorativ pentru orice mediu.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMICA-9BREM89-BREM-CROSS-1999090Divis.jpg

  CROSS -V By BREM/ Design Luigi Brembilla

  CROSS -V By BREM/ Design Luigi Brembilla Tuburile dreptunghiulare mari și formele geometrice dreptunghiulare rigide alcătuiesc un radiator inovator. CROSS-V reprezintă liniaritatea absolută: un dreptunghi simplu sau dublu, care completează și integrează propunerile variate ale CROSS-Q.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMICA-9BREM-BREM-8987CROSS-1999090Divis.jpg

  CROSS DEVIS – By BREM / Design Luigi Brembilla

  CROSS DEVIS – By BREM / Design Luigi Brembilla CROSS, cu adaugarea unui picior central special si cu fixari laterale, la dreapta sau la stanga la cerere, poate fi folosit ca despartitor. Astfel a luat naștere CROSS DIVIS pentru a rezolva funcția de partiție.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-STUDIO-CERAMICA89090-BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS FO/FA By BREM / Design Luigi Brembilla

  CROSS FO/FA By BREM / Design Luigi Brembilla CROSS, poate fi furnizat in varianta foita de aur sau foita de argint creand compozitii si efecte magice, de cel mult patru elemente suprapuse. Poate fi un încălzitor de prosoape dar poate fi și un calorifer decorativ pentru orice mediu.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-CROM-1-1-STUDIO-CERAMICA-RADIATOR-LUX-9BREM-BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS-G – BREM/ Design Luigi Brembilla

  CROSS-G – BREM/ Design Luigi Brembilla CROSS-G, realizat cu doar 2 cm adancime, este format dintr-un cadru mare dreptunghiular, elegant si protagonist, imbogatit de tevi verticale si lame radiante, pentru a obtine randamente mari. Designul său particular îl face potrivit pentru utilizare în orice mediu.

 • CALORIFER-RADIATOR-DESIGN-STUDIO-CERAMICA888-BREM-CROSS-1Divis.jpg

  CROSS-Q – BREM/ Design Luigi Brembilla

  CROSS-Q – BREM/ Design Luigi Brembilla CROSS-Q Tuburile dreptunghiulare mari, asamblate diferit. Unghiuri drepte, forme geometrice  pătrate și dreptunghiulare , se suprapun și se intersectează, compunând variat un radiator inovator  CROSS Un joc de pătrate și dreptunghiuri care se încrucișează formând un corp de încălzire foarte particular de rame radiante. Formele geometrice se pot multiplica, constituind mereu un…

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA8-BREM.jpg

  CUBICO – BREM/ Design Luigi Brembilla

  CUBICO – BREM/ Design Luigi Brembilla Încălzitor de prosoape realizat cu placa Lamina cu grosimea exterioară de numai 12 mm și cu o margine conică specială pe care se montează o structură de suport pentru prosoape construită din sârmă pătrată cu latura de doar 6 mm cu o estetică minimalistă.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-8.jpg

  EAGLE – by BREM/ Design Omaggio a NDS

  EAGLE – BREM/ Design Omaggio a NDS O placă radiantă, cu adaos de folii și tuburi pentru a obține un efect plastic original și dinamic, creată pe modelul Clak. Finisare din otel BR0031 periat cu lac transparent semi-lucius. Alte culori nu sunt disponibile.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM789.jpg

  EGON – By BREM

  EGON – By BREM Placa EGON este alcătuită din tuburi plate curbate care induc un model ondulat cu un mare efect de armonie și moliciune. Placa de îndreptat Egon poate fi folosită atât pe verticală, cât și pe orizontală.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM57.jpg

  ESSEN By BREM / Design Luigi Brembilla

  ESSEN By BREM / Design Luigi Brembilla ESSEN: un încălzitor de prosoape cu o geometrie elementară , realizat cu o singură secțiune tubulară pentru a obține o estetică intrigantă și o funcționalitate deosebită. Un cadru mare cu o secțiune dreptunghiulară înlocuiește colectoarele obișnuite și permite o creștere a puterii de căldură.

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-9BREM-1.jpg

  EYE By BREM / Design Pietro Facheris

  EYE By BREM / Design Pietro Facheris

 • CALRIFER-DESIGN-FilAFil-onda2.jpg

  FilAFil by MARGAROLI

  FilAFil by MARGAROLI Calorifer design din alama. ÎNĂLȚIMILE DISPONIBILE: 600mm / 800mm / 1000mm / 1200mm / 1400mm / 1600mm / 1800mm 2000mm (înălțime specială la cerere) Finisaje disponibile : Old Copper, Brushed Nickel, Satin Chrome, Tuscany Brass, White RAL 9010, Brushed Chrome, Gold, Matt Black, Satin Nickel, Brushed Gold, Polished Black, Matt Old BrassBronze/Old…

 • RADIATOARE-DESIGN-CALORIFEREDESIGN-STUDIO-CERAMICA-BREM-12.jpg

  FLAG By BREM / Design Luigi Brembilla

  FLAG By BREM / Design Luigi Brembilla Încălzitor de prosoape realizat pe o placă Lamina de numai 13 mm grosime cu marginea conică și echipată cu un mâner special pentru suport pentru prosoape. Realizarea cu racordurile standard permite montajul cu robinete ascunse de placa.