Afișez 1 - 30 din 40 de rezultate

 • ragno-abitare-studiio12.jpg

  Abitare by Ragno/Grup Marazzi

  Abitare by Ragno/Grup Marazzi . Placi ceramice 20×20 in stil ecletic .  Redescoperiți trecutul cu gust și rafinament. Combinațiile minunate de culori, geometrii și decorațiuni ale granulelor de la începutul secolului sunt revizuite într-o cheie contemporană în colecția Abitare. Șase nuanțe disponibile în dimensiunea 20×20 și utilizabile atât pe podele (gresie portelanata ) cât și…

 • AGED-BATH-DECOR-420-300x300-1.jpg

  Aged by Aparici /Apavisa

  Aged by Aparici/Apavisa. Placi ceramice disponibile în dimensiuni 20×20 cm și utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa.

 • studioceramica-faianta-gresie-faianta-decorativa9antico.jpg

  Antico & Berlin & Opus by Apavisa

  Colecția Antico reprezintă unul dintre cele mai vechi și tradiționale modele de plăci hidraulice. Deși este o piesă vintage, la Apavisa i-am dat un aspect mai avangardist în ton cu ultimele tendințe. Colecția Berlin cu motive geometrice se adaptează atât la parchet, cât și la gresie. O placă de porțelan cu efect de faianță hidraulică…

 • Brick Glossy by Ragno /Grup Marazzi

  Brick Glossy by Ragno /Grup Marazzi. Plăcile ceramice, tip faianta decorativa Brick Glossy de la Ragno sunt destinate placarii pereților cu o personalitate puternică. Sunt oferite în dimensiunea de 10×30 cm, o dimensiune tradițională a plăcilor ceramice, se pot monta tip zidărie îmbratisand  stil-ul  retro , care se potrivește perfect schemelor de design contemporan.

 • Calce by Ragno / Grup Marazzi

  Calce by Ragno / Grup Marazzi. O cărămidă din gresie portalanata cu un stil vintage și în același timp contemporan în dimensiunea  de 7×28 cm, amintește de efectul și suprafața cărămizii “sagramato” declinata în tonuri neutre și sobre. Rezultatul estetic perfect caracterizează băile, dormitoarele, bucătăriile și camerele de zi. Piesa specială element L, permite reproducerea…

 • ragno-contrasti-studioceramica1.jpg

  Contrasti by Ragno / Grup Marazzi

  Contrasti by Ragno / Grup Marazzi. Plăci de ciment din gresie portelanata. Trecutul și prezentul se reunesc într-o colecție care amintește de „lucrarea manuală” tipică producției tradiționale, unde culorile și decorațiunile alcătuiesc o dispoziție grafică extrem de contemporană. Tonurile naturale, flancate de culori strălucitoare și inovatoare, generează o colecție de 6 fundaluri , care contrastează…

 • studioceramica-Cool-Black-Aparici-1024x1024-1.jpg

  Cool by Aparici / Apavisa

  Cool by Aparici. Placi ceramice disponibile în dimensiuni 20×20 cm și utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa.

 • aparici-faianta-gresie-decor-design-studioceramica-102.jp

  Corten by Aparici / Apavisa

  Corten by Aparici / Apavisa Placi ceramice disponibile în dimensiuni : 100×100 cm , 45×90 cm , 60 x60 cm si mozaic hexagon 28×30 cm , utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa si pardoseala.

 • gresie-model-888-cube-apavisa.jpg

  Cube by Apavisa

  Cube by Apavisa. Colecția Cube reinterpretează farmecul plăcilor vintage din gresie în format mic 25×30. Cu un design geometric in trei culori, devine o piesa extraordinar de versatila pentru a imbraca cele mai sofisticate spatii.

 • eden-ragno-studioceramica8.jpg

  Eden by Ragno/ Grup Marazzi

  Eden by Ragno/ Grup Marazzi Colectie de placi ceramice maiolice cu aspect ceros , prezentate în 2 formate: 7×28 cm si 21×18,2 cm. Variațiile de culoare ton pe ton și marginile ruinate vorbesc despre semnele timpului și devin elementele decorative care dau putere produsului. Culorile neutre vă permit să sporiți armonia și naturalețea formelor.

 • ENCAUSTIC_BLUE_1-studioceramica-apavisa.jpg

  Encaustic by Apavisa

  Encaustic by Apavisa Un model geometric , gresie portelanata , o reproducere a unui encaustic realizat manual , își găseste  locația ideală în băi și bucătării, poate  acoperi pereți întregi sau delimita zone mici, armonizându-se perfect cu pardoselile de lemn, beton sau piatră.

 • studioceramica-Ragno_Epoca_014.jpg.jpg

  Epoca by Ragno/Grup Marazzi

  Epoca by Ragno/Grup Marazzi , o istorie bogată în tradiții precum cea a teracotei interpretată cu o sensibilitate de design inovatoare și actuală. O armonie caldă de culori, dimensiuni și nuanțe care redau aroma lucrurilor simple din trecut. Colectie de gresie portelanata.

 • STUDIO-CERAMICA-889NAXOS-CERAMICA-ITALIA.jpg

  Esedra & Vision / Naxos Ceramiche

  Esedra & Vision / Naxos Ceramiche Naxos a creat o nouă colecție de pardoseli din gresie portelanata  care recuperează stilul și estetica unui material clasic. Plăcile Esedra , au suprafețe naturale străbătute elegant de nervurile materialului  și margini neregulate exact ca si podelele medievale unde fiecare piesă dezvăluie măiestria. Informatii tehnice:   Culori:  EFESO, OLIMPIA, PERGAMO,…

 • aparici-faianta-gresie-decor-design-12studioceramica-2.jpg

  Flamed by Aparici / Apavisa

  Flamed by Aparici / Apavisa  

 • Gatsby & Kilim by Aparici/Apavisa

  Gatsby by Aparici. Placi ceramice decorative  în dimensiuni 20×20 cm . Kilim by Aparici.Placi ceramice disponibile în dimensiuni 30×60 cm și utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa.  

 • studio-ceramica-gresie-Ragno_Glace1_004.jpg.1920x0_q75_crop.jpg

  Glacé by Ragno / Grup Marazzi

  Glacé by Ragno / Grup Marazzi Colecția Glacé – în dimensiunea de 7,5×20 cm – este formată din 6 culori naturale și o structură tridimensională, dezvoltată în toate nuanțele. De-a lungul lateralelor și în zone foarte mici ale suprafeței, Glacé are o culoare în tonuri de argilă care simulează absența glazurii, o caracteristică a plăcilor…

 • Glaciar-Aparici-2-1024x1024-1.jpg

  Glaciar & Glimpse by Aparici/Apavisa

  Glaciar & Glimpse by Aparici/Apavisa. Placi ceramice disponibile în dimensiuni 29.75X99.55 cm utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa.  

 • STUDIOCERAMICA-Ragno_Gleeze_001.17.jpg

  Gleeze by Ragno / Grup Marazzi

  Noua colectie Gleeze by Ragno / Grup Marazzi . Suprafețe lucioase concave și convexe juxtapuse cu structuri tridimensionale alternează pe pereți. O paletă de cinci culori, alb, bej, turcoaz, jad și gri, disponibilă în trei dimensiuni diferite de 10×10, 5×15 și 7,5×20 cm, modulare între ele și cu margini drepte, pentru soluții arhitecturale.

 • studioceramica-STARLINE-WHITE.jpg

  Hexagon/ Starline by Apavisa

  Hexagon/ Starline by Apavisa. Un nou concept de creativitate si design ,  care te va surprinde din primul moment. O serie de placi ceramice decorative , prezentata  in forme noi, culori noi și concepte noi ce se reunesc si dau spațiilor neexplorate o tendință unica.

 • mozaic-hexagon-sticla-studio888-ceramica-design.jpg

  Hexagonal Decors / Trend Group

  Hexagonal Decors / Trend Group Mozaicurile hexagonale pot fi așezate pe podea sau vertical pe suprafețele interioare și exterioare. Placile pot fi folosite în contact cu apa pentru aplicații precum căzi de duș sau piscine. Datorită dimensiunii teselor și frecvenței îmbinărilor, suprafața mozaicului este în mod inerent rezistentă la alunecare. Caracteristicile de impermeabilitate ale acestui…

 • HUTTON-RAKU-detalle-studioceramica11.jpg

  Hutton by Apavisa

  Hutton by Apavisa. Placi ceramice de gresie portelanata / glazurata , în dimensiunea specială 35×30 cu  o suprafață strălucitoare și imperfectă, cu variații cromatice și grafice care fac spațiile unice. Are o paletă largă de culori în care, alături de culori neutre precum alb, bej și negru, găsim și tonuri saturate și luminoase precum Blue,…

 • HYDRAULIC_BLACK_2.jpg

  Hydraulic by Apavisa

  Hydraulic by Apavisa. Colectia de placi ceramice Hidraulic se bazează pe  stil-ul  de arhitectură dezvoltat în sudul Franței la mijlocul secolului al XIX-lea, care a fost folosit ca pardoseala până la începutul anilor 1960.

 • INEDITA-BLUE-sofa-1studioceramica.jpg

  Inedita by Apavisa

  Inedita by Apavisa. Gresie porțelanată glazurată cu rezistență la abraziune a plăcilor vitrate.

 • jacquard_02-1024x1024-1.jpg

  Jacquard by Aparici

  Jacquard by Aparici.Placi ceramice disponibile în dimensiuni 44,63×119,3 cm și utilizabile pentru pereți , tip faianta decorativa.

 • aparici-aparici-faianta-gresie-decor-design-studioceramica-2-apavisa-1.jpg

  Kintsugi by Aparici / Apavisa

  Kintsugi by Aparici / Apavisa Decorarea fragmentată a placilor este inspirată din practica japoneză de a repara ceramica cu utilizarea aurului lichid sau a argintului pentru a lipii fragmentele. Tehnica  Kintsugi era adesea folosite în timpul ceremoniilor ceaiului ca simbol și metaforă a ideii de perfecțiune estetică, ce  poate renaste dintr-o imperfecțiune .

 • studioceramica1.jpg

  La Belle Collection by Original Style

  La Belle Collection by Original Style – placi ceramice decorative clasice. Plăcile pictate manual și decorative au un farmec incontestabil, avem o selecție largă de stiluri care se potrivesc oricărui spațiu. De la plăci individuale până la panourile de plăci cu decoratii. Fie că decorați o bucătărie de țară, o baie pentru copii, un hol…

 • aparici-faianta-gresie-decor-design-studioceramica-1.jpg

  Lined by Aparici / Apavisa

  Lined by Aparici / Apavisa Placi ceramice design HEXAGONALE , disponibile în dimensiuni 25×29 cm .

 • original-style_living_trellis-lace-cs2305-6030_6.jpg

  Living by Original Style

  Living by Original Style . Când vine vorba de actualizarea băii , primul  gând ar putea fi „trebuie să fie practic” și pe bună dreptate! Cu toate acestea, practic nu trebuie să însemne plictisitor … Concepută de designeri talentați , colecția Living are un caracter practic,  complet elegant și în tendințe.