florim-studioceramica-timeless.jpg

Amenajare living-ului, finisarea pardoselilor si a peretilor.

Finisarea pardoselilor si a peretilor este  un subiect care, mai devreme sau mai tarziu, ne ridica tuturor intrebari. Fiind pana la urma un element cheie al amenajarilor interioare. La intrebarea “Ce se potriveste in  baie/in dormitor/ in bucatarie/ etc.?” Cu totii stim sugestiile standard, folosite si rasfolosite de toata lumea: gresia pentru baie si bucatarie, iar parchetul pentru dormitor si living.

Ce-ai spune, insa, sa depasesti sugestiile cu care te-ai obisnuit si sa incerci ceva nou? Iti propunem sa renunti la ideea parchetului pentru dormitor si living, si sa optezi de aceasta data pentru gresie.  STUDIO CERAMICA iti ofera gresie de interior in modele vaste si versatile. Gata sa-ti satisfaca orice cerinta oricat de complexa ,  pentru finisarea spatiilor .

Multi se sperie de ideea ca amenajarea dormitorului sau livingului va capata un aspect rece si chiar de prost gust daca pardoseala este acoperita cu gresie. Totul depinde pana la urma de modelul de gresie ales, de dimensiunea si forma placilor si de finisaj. Exista mai mult decat gresie lucioasa sau aspra, poti opta si pentru gresie mata sau texturata sau chiar cu aspect de lemn sau piatra naturala.  STUDIO CERAMICA iti propune modelele de gresie high premium ale unor brand-uri renumite nu doar pentru designul exclusivist al materialelor furnizate, ci si pentru rezistenta deosebita a acestora.

Imaginea reprezentativa prezinta un living modern, cu stil personalizat,  accentuat prin nuante si texturi variate. Griul Ceppo di Gre al seriei Timeless of Cerim , o culoare pe cat de neutra, pe atat de permisiva in amenajare,uniformizeaza livingul si lasa mobilierul, sa iasa in evidenta. Lux, dar suficient nonconformism incat sa nu uiti imaginea acestui apartament  special ce denota un rafinament ce completeaza perfect eleganta.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *