gresie tip beton

Gresie cu efect de beton din noua colecție Stratford Ragno by Marazzi.

Noua colecție Stratford , gresie cu efect de beton, se prezintă cu o estetică nouă, compactă și materială, care simulează aspectul betonului cu incluziuni ușoare și propune un material compatibil cu artefactele originale. Stratford, noua colecție Ragno din gresie porțelanată, prezintă o estetică originală care trăiește pe mici detalii, un produs la modă extrem de original.

Efectul concret este scăzut abil, într-o evoluție rafinată în ceea ce privește materialele și grafica. Inspirația vine de la artefactele realizate dintr-un amestec de picături cu diferite amestecuri și granule. Fiecare suprafață are un aspect soft și ondulat, cu incluziuni ușoare, cu efect mat, într-un produs caracterizat de nuanțe marcate și realiste, mai curent și mai versatil ca niciodată.

Punctele forte ale colecției rezidă atât în ​​caracteristicile tehnologice, cât și în cele estetice. Pe de o parte, puterea estetică a unei colecții bogate în ceea ce privește propunerile cromatice și elementele decorative, în conformitate cu cele mai noi tendințe de interior.

Paleta cromatică, alcătuită din 8 culori diferite, este de fapt proaspătă și echilibrată între accente monocromatice de albastru, verde și roșu pentru a fi combinate cu tonurile neutre de gri și bej; desenele grafice ale formatului hexagonal și modelele de inspirație botanică și orientală cu frunziș, structuri 3D și mozaicuri, vă scufundă într-o atmosferă de viață exclusivă. Pe de altă parte, tehnologiile inovatoare dezvoltate recent de companie sporesc performanța și materialitatea Stratford. Seria este de fapt realizată cu tehnologia exclusivă Stepwise, care garantează o rezistență ridicată la alunecare, menținând în același timp o suprafață moale la atingere, fără rugozitate și, prin urmare, ușor de curățat. Datorită tehnologiei Body Plus, pe de altă parte, culorile rafinate ale colecției traversează suprafața în toată grosimea acesteia, sporind performanțele tehnice ale gresiei porțelanate. În cele din urmă, structurile 3D au fost create cu tehnologia Sublime Sync, grație căreia designul se potrivește perfect texturii materialului, atingând o adâncime și o precizie atinsă până acum atât pe suprafețele naturale, cât și pe cele structurate.

Șapte dimensiuni din care puteți alege pentru uz interior și exterior, pe podele și pereți: 120×120 și 60×120 cm cu o grosime de 6 mm și cele de 75×150, 75×75, 60×60 și 30×60 cm cu o grosime de 10 mm. Colecția este completată de forma hexagonală de 21×18,2 cm – ideală ca fundal decorativ – și de propunerea Outdoor XT cu o grosime crescută de 20 mm în formatul de 60×120 cm, ideală pentru pardoseala de exterior.

Noua colecție Stratford coexistă perfect cu alte colecții, pentru o propunere armonioasă capabilă să caracterizeze și să personalizeze spațiile de locuit private și spațiile comerciale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *