studioceramica

Noi spații rezidențiale Ragno / Cersaie 2021

Standul proiectat de Gianluca Rossi – Uainotarchitetti –ne prezinta noi spații rezidențiale , propuneri de culori, texturi și materiale pentru suprafețele locuinței , ultimele inovatii in materie de ceramica si gresie portelanata.

ragno interni pag2

Noutățile din gresie și ceramică de la Ragno proiectează o succesiune de medii care, pornind de la casă, se deschid apoi către un SPA, o librărie, o sală de lectură, un magazin de pălării, un wine bar și o brutărie, în final,  inchidem cu un exterior în care referința la natură este subliniată de verdele plin și intens al culorii Giada de la Gleeze by Ragno.

ragno interni pag1

Călătoria începe însă sub standardul efectului de marmură, declinat în plăcile mari ale colecției Incanto, o interpretare fidelă a 13 esențe diferite. Acest model prețios găsește în cimentul de la Straford by Ragno și în amestecul de marmură și ipsos al ceramicii cu pastă albă de Mix by Ragno , neutru, colorat sau decorat cu damasc, motive florale și botanice, combinația perfectă pentru a da viață spațiilor moderne. plină de referințe, în care materialul este capabil să aducă povestea la un nivel perceptiv profund, strâns legat de conceptele de viață și de viață cotidiană. În spați,  plăcile Incanto interacționează cu colecția Realstone_Argent by Ragno, prezentă atât în ​​culorile deja din catalog, cât și în cele două noi Ghiaccio și Miele, variații reci și calde ale aceluiași concept neutru. În sfârșit, este recurentă alternanța între mic și mare, între lucios și mat, între modern și delicat retro, din care se naște o eleganță atemporală și o imagine care, pentru a genera noul, continuă să se refere la baza inspirațională solidă și prețioasă a trecutul.

ragno cersaie 2021 studioceramica

Concept & design: Gianluca Rossi – Uainotarchitetti / Styling: Irene Arescaldino

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.