24 2294 24 sld lg

Colectie 2021 – FLORIM -Earthtech/

Earthtech/Pământ și tehnologie pentru construcții durabile, de la un trecut străvechi la un viitor responsabil.

02 2294 36 sto lg

Un material ecologic, organic și cu discernământ tehnologic urmărește originile pământului ca material de construcție străvechi, cu aspectul obișnuit îndrăzneț și vizionar al Floor Gres, orientat către cele mai moderne tendințe de locuit ecologice. Acesta este EARTHTECH/. Istoria industrială a Floor Gres, în care intuiția și tehnologia sunt îmbinate cu un accent deosebit pe căutarea atractivității estetice, are ca rezultat o colecție completă, produsă la cele mai înalte standarde de durabilitate, contribuind la construirea orașului viitorului.

06 2294 32 sto lg

Colecția injectează viață nouă în pământ printr-un proces de producție durabil, cu un accent puternic pe managementul verde, pentru a oferi arhitectului o performanță tehnică și estetică excepțională, în concordanță cu contextul socio-mediu și cu cele mai noi nevoi de construcție ecologice. Cu EARTHTECH/ Floor Gres, un brand axat pe crearea tehnologică a materialelor care respectă natura, pământul devine „pământ tehnic” cu un conținut extrem de inovator, oferind noi soluții arhitecturii ecologice și îndeplinind noile frontiere ale economiei circulare în construcții, garantând un viitor durabil.

eartech studioceramica florim

EARTHTECH/ oferă o gamă de texturi organice ,datorită gamei largi de finisaje (Confort, Glossy-Bright și structurat) care adaugă o dimensiune perceptivă tactilă și neașteptată pentru utilizare în toate tipurile de aplicații.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.