st_2_film_still.jpg

Tendințele interioare ale stilurilor pentru 2021

Tendințele interioare ale stilurilor pentru 2021 . Este  important să luăm în considerare impactul pe care 2020 l-a avut asupra vieții noastre și influența asupra caselor noastre. Pentru mulți dintre noi, prioritățile și stilul nostru de viață s-au modificat dramatic și era inevitabil ca o astfel de transformare bruscă a circumstanțelor să schimbe complet modul în care privim și folosim spațiile din proprietățile noastre. În fiecare an,prognozam tendințele interioare pentru anul viitor, colaborând cu experți din industrie,  pentru a stabili ce stiluri, modele și culori sunt susceptibile de a fi populare, astfel încât să ne putem uita la gamele noastre de plăci și să ajutăm clienții să adapteze spațiile pentru a se potrivi mai bine nevoile interioare. Lucrând alături de experții noștri interni în design, am stabilit trei tendințe cheie ale stilului de viață al locuințelor, pe care cercetările le sugerează că vor fi cele mai interesante pentru proprietarii de case în anul următor. Deci, să vorbim despre tendințe! Harmony , Dream, Home Hub Comfort .

stile2

Harmony – are ca scop crearea unui spațiu calm, sigur și liniștit în interiorul casei, pentru a vă dez-stresa și a scăpa de grijile și angoasa pe care le poate aduce viața. „Având un impact asupra pandemiei globale asupra sănătății noastre mentale, este vital să creăm un spațiu izolat, în interiorul casei noastre, care să aducă seninătate și să ne permită să ne luăm ceva timp pentru a ne concentra asupra bunăstării noastre emoționale. Mediile noastre au capacitatea de a afecta modul în care gândim, astfel încât această tendință se referă la crearea unor spații care să insufle pace. Gândiți-vă la culori liniștitoare, neutre și materiale inspirate de natură . „Texturile joacă, de asemenea, un rol cheie în această tendință. Suprafețele tactile cu finisaje netede și lucioase sau structurate și mate vor ajuta la crearea unei atmosfere confortabile, de tip spa. De asemenea, daca doriți să adaugati o ușoară atmosferă de lux, puteti folosii materiale reflectorizante, cum ar fi mozaicurile de la Casa Dolce Casa – Vetro , Decorurile de ceramica Alchemy 07- Apavisa și plăcile cu efect de marmură FLORIM si Ragno ,  in format mare, toate acestea sunt perfecte pentru a realiza acest lucru ”

stile 1

Dream – Datorită călătoriilor restricționate în străinătate, 2020 a fost anul sejurului și această tendință se referă la a vă ajuta să aduceți vibrații relaxante și de vacanță în decorul interior. Cel mai bun mod de a îmbrățișa această tendință este să vă gândiți la locațiile preferate de vacanță și să priviți culorile, texturile și materialele care întruchipează aceste destinații și le aduceti în casa dvs. Plajele și locațiile de coastă simbolizează vacanțele, astfel încât o modalitate excelentă de a îmbrățișa tendința de staționare este de a privi aducerea unei game de albastru diferit în casă, care personifică nuanțele naturale ale mării și cerului.   „În plus față de culoare, vă sugerăm să explorați materiale strălucitoare și lucioase pentru a crea spații luminoase, reflectorizante, care aduc lumina în jurul camerei.  Placile de la Original Style , Apavisa ,Florim si Ragno  prezintă calități irizate care nu numai că oferă o suprafață care induce lumina, dar imită și curbele inspirate de viața marină pentru spațiul suprem inspirat . Asociați designul si cu texturi de răchită pentru a aduce aspectul împreună.

stile3 1

Home Hub Comfort – Cu mulți dintre noi care lucrează acum de acasă, crearea de spații de birouri la distanță a devenit o necesitate și a schimbat complet modul în care ne folosim casele zi de zi.  „Tendința Home Hub Comfort , privește spațiile de lucru și pledează pentru soluții de decor care motivează, inspiră și aduce un sentiment de calm – permițându-ne să lucrăm confortabil în timp ce creăm un spațiu distinct, separat de alte zone ale casei. Gândiți-vă la jungla urbană, aducând exteriorul și plăci reci și contemporane cu o margine industrială pentru a crea un mediu de lucru care să aibă armonie și echilibru. „Când vine vorba de culori, Home Hub Comfort , se referă la tonuri de pământ. Incorporează diferite nuanțe de verdeață și maro împreună cu o gamă largă de texturi de suprafață și plante de casă pentru a aduce aspectul la viață. „Gamele  noastră de plăci Etoile , Prexious , Esprit , Roots, Eterna , completează frumos această tendință. Cu modele luxuriante și cu frunze imprimate pe o bază mată de format mare, aceste plăci acoperă atmosfera naturală și contemporană a Home Hub Comfort și sunt perfecte pentru a îmbrățișa această tendință .

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.