TEXTURI-IN-AMENAJARI.jpg

Textura- un rol esențial în interiorul casei!

Textura a jucat întotdeauna un rol esențial în interiorul casei. Conectarea simțurilor noastre prin atingere poate provoca o multitudine de emoții, precum și evocarea amintirilor nostalgice, așa că nu este de mirare că tendința texturii este aici pentru a rămâne. Bateriile din alamă, domină în prezent lumea tendințelor băilor, datorită detaliilor sale artistice și elementului tactil.

Daca doriți să faceți o declarație de stil cu obiectele din alamă, atunci BATERIILE GEDA, sunt colecțiiile pentru dvs. O poveste in contrast îndrăzneț, accentele fuzionează articolele de alamă elegante cu detalii zimțate tăiate cu diamant pentru un aspect care se pretează la o schemă de design industrial.

111 1

De la modele tradiționale, la tendințe, până la plăcile marmorate ce refuză să se demodeze, plăcile ceramice de baie sunt un element important de luat în considerare în ideile dvs. de design. Placile CERAMICE FLORIM sunt inspirate din marmura unor suprafețe extrem de rare și prețioase care pot fi comparate cu adevăratele opere de artă.

222 1

ACCESORIILE MARGALONI sunt o modalitate rapidă și convenabilă de a adăuga o dimensiune suplimentară poveștii dvs. de textură. Port prosoapele sunt un alt mod rentabil de a pătrunde în tendința texturii. Accesoriile din alama si inox , oferă o gamă largă de texturi unice cu un aspect contemporan.

333

Aceste detalii de finisare atât de importante vor completa schema de proiectare a texturii și vă vor permite să adăugați propriul stil unic.

Arta este adesea trecută cu vederea atunci când vine vorba de baie, dar dacă aveți spațiu, arta abstractă poate crea iluzia texturii, devenind în același timp un punct focal atunci când vă relaxați după o zi plină.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *