01_1862_006_amb_sld_lg.jpg

Amenajarea teraselor exterioare.

În această perioadă a anului, mulți dintre noi ne actualizăm și renovăm grădinile și spațiile în aer liber în casele noastre de paradis, mai ales cu vremea caldă și însorită pe care am avut-o în primăvara aceasta! Dacă vă transformați spațiul exterior, v-ați gândit la plăci?

Deși există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de pardoseală. Plăcile ceramice sunt o alegere excelentă în ceea ce privește practicitatea și stilul. Nu numai că sunt ușor de întreținut, dar există și o serie de modele, culori și formate disponibile, astfel încât să puteți crea un spațiu frumos pe care îl veți iubi pentru anii următori. Va prezentam, o selecție variată de gresie portelanata pentru exterior, de la tonuri și finisaje naturale la culori vii și modele îndrăznețe.

Iată o privire mai atentă!

terase 4 studioceramica

Nu este surprinzător faptul că plăcile grej sunt o alegere populară pentru proprietarii de case, tonurile de gri si crem sunt la modă de ceva timp, iar tendința nu arată nici un semn de încetinire. Dacă căutați plăci care să funcționeze cu schema dvs., consultați Seria Motion de la Casa Dolce Casa , disponibila in 4 nuante . Aceste plăci sunt perfecte pentru uz interior și exterior.

terase 1 studioceramica

Pentru cei care creează o schemă de grădină în tonuri neutre, aruncați o privire la opțiunile noastre de plăci din sera Sensi de la Casa Dolce Casa . Colecția oferă 25 de nuanțe subtile, toate într-un finisaj natural si antiderapant. Aceste plăci sunt impermeabile la umezeala și au o întreținere foarte redusă, deoarece nu au nevoie de șlefuire sau resigilare , sunt perfect rezistente la uzură!

terasa 2 studioceramica

Icon Outdoor este soluția autoportantă din gresie porțelanată fină pentru a crea continuitate între mediile interioare și cele exterioare. În serviciul aplicațiilor private și publice, această colecție cu o grosime de 2 cm , supradimensionată permite combinarea esteticii, performanței, versatilității, instalării ușoare și respectării mediului.

terase 5 studioceramica

Dacă doriți cu adevărat să faceți o declarație în spațiul dvs. exterior, încercați să folosiți plăcile unicolore de quart pentru a crea o atmosferă mediteraneană. Seria Walks / 1.0 un tip de rocă metamorfică extrem de rezistentă, foarte răspândită în diverse zone ale construcțiilor . Fabricata din gresie porțelanată cu rezistență ridicată la alunecare, Walks / 1.0 este disponibil într-o varietate de culori, dimensiuni multiple și opțiuni de grosime perfecte pentru utilizare chiar și în cele mai complexe modele, cum ar fi piscinele și mediile de wellness. Redand un cadru perfect în aer liber!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *