crect

Protecție antibacteriană RAGNO CleanOut ,noua colecție ETERNA .

Noua protectie antibacteriana Ragno CleanOut, De la suprafețele ceramice un nou ajutor pentru igiena spațiilor în care locuim. Spațiile domestice, locurile de întâlnire , unde ne relaxăm și ne distrăm cu prietenii și familia, unde lucrăm și desfășurăm acum cele mai diverse activități, sunt în centrul atenției noastre.

Bunăstarea spațiilor mai curate și mai sănătoase! Principala sursă de poluare interioară se datorează agenților biologici aproape invizibili, cum ar fi bacteriile, mucegaiurile și ciupercile care se răspândesc prin aer și pe suprafețe, provocând supărări ușoare sau imperceptibile care au consecințe asupra dispoziției, productivității și percepției de spațiu, dar care sunt, de asemenea, cauza unor afecțiuni grave, cum ar fi alergiile și astmul. A trăi în medii sănătoase este o nevoie psihofizică la care nu putem renunța. Acesta este motivul pentru care Ragno a creat CleanOut, tratamentul tehnologic specializat în apărarea activă împotriva germenilor și bacteriilor, pentru spații rezidențiale și comerciale mai proaspete și mai curate . O protecție totală care ne apără mereu.

CleanOut este tehnologia antibacteriană pentru pardoseli și pereți ceramici, capabilă să inhibe creșterea și reproducerea microorganismelor patogene, cum ar fi bacteriile și ciupercile, reducând încărcătura bacteriană până la 99,9% și neutralizând mirosurile proaste. Tratamentul exclusiv pe bază de argint, integrat ireversibil în produsul ceramic, este activ în permanență la suprafață și gata să fie eliberat zi și noapte. Ionii de argint sunt forma activă a argintului elementar, se leagă de proteinele cheie ale microorganismelor, lipsindu-le de capacitatea de a respira și de a se reproduce. Datorită mecanismului de eliberare extrem de eficient, CleanOut garantează performanțe ridicate, durabilitate maximă și integritate a produsului.

Sănătate pentru întreaga viață a materialului. Aditivul pe bază de argint este încorporat în procesul de producție a ceramicii înainte de ardere la 1200 ° C. Prin urmare, nu este un strat de suprafață al ceramicii, care poate fi zgâriat sau deteriorat, ci o parte integrantă a produsului care garantează o protecție antibacteriană constantă în timp. Acțiunea antibacteriană, testată conform celor mai stricte standarde internaționale, rămâne activă pe tot parcursul ciclului de viață al suprafețelor, este rezistentă la detergenți și nu trebuie activată de agenți externi, precum razele UV .

Ragno CleanOut

  • Avantajele unui tratament antibacterian sigur și întotdeauna activ.  Până la 99,9% eficient împotriva bacteriilor dăunătoare.
  • Tehnologia antimicrobiană cu ioni de argint acționează direct asupra metabolismului bacteriilor, inhibând supraviețuirea și reproducerea acestora.
  • Aprobat pentru contactul cu alimente.
  • Protecția antimicrobiană acționează pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor responsabile în mod obișnuit de boli de origine alimentară, cum ar fi Salmonella și Campylobacter.
  • Eficacitate maximă testată. Eficacitatea CleanOut este garantată de cele mai stricte teste internaționale și respectă standardul ISO 22916.
  • Îmbunătățește curățarea suprafețelor. Sigur pentru oameni și mediu. Formularea CleanOut pe bază de argint, face tratamentul complet inofensiv pentru sănătatea oamenilor și animalelor și nu eliberează substanțe dăunătoare mediului.
  • Protecție activă și continuă 24 de ore pe zi . Formularea exclusivă cu ioni de argint face ca protecția antimicrobiană să fie întotdeauna activă, 24 de ore pe zi, pentru întreaga durată de viață a suprafeței ceramice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.