florimseriasensimilanostudioceramica.jpg

“Suite: the secret garden” noua colectie „Sensi Casa Dolce Casa” FLORIM

Dialogul dintre interior și exterior este esența “Suite: the secret garden” , o amennajare senzoriala cu noua colecție „Sensi of Casa Dolce Casa”, proiectată de Matteo Thun pentru Florim cu ocazia Milano Design City.

  • “Suite: the secret garden” oferă un mediu care insuflă un puternic sentiment de bunăstare și armonie între suflet, corp și natură. În această serie  „Sensi de la Casa Dolce Casa”,
  • Această colectie  „Sensi de la Casa Dolce Casa” evocă imaginile splendidelor camere de baie  , unde natura, datorită luminii și vegetației, devine o parte integrantă a arhitecturii. Inspirația din culorile nisipului si a pamantului , atractivitatea tactilă a plăcilor mari din gresie porțelanată face surprinzătoare materialitatea plăcilor de gresie porțelanată, care sunt flancate de elemente de mobilier pentru a recrea o atmosferă de liniște și seninătate.

Proiectat cu un accent deosebit pe impactul asupra mediului și al energiei, „Sensi de la Casa Dolce Casa” este unul dintre proiectele Made in Florim din gresie porțelanată Large Slabs , care provine dintr-un proces de producție 100% durabil folosind materii prime naturale și 60% materiale reciclabile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.