sanitare-chiuvete-studioceramicaI-Catini-TOP.jpg

Amenajarea moderna a baii , stil minimalist .

Poate ca nu design-ul este cel mai important aspect la care te gandesti, atunci cand hotarasti sa faci o amenajare baii tale – nimic gresit, dar fara indoiala ca este mereu bine sa asiguri un design practic, confortabil si pe un stil doar al tau, personalizat : o amenajare conturata , iti permite sa fii versatil, folosind un stil minimalist.
Va voi prezenta o amenajare ce poarta semnatura stil-ului minimalist in care sunt folosite sanitarele CERAMICA CIELO .

Ce stim despre stil-ul minimalist ?

Stil-ul minimalist sau arhitectura minimalista , a devenit populara la sfarsitul anilor 1980 in Londra si New York, atunci cand designerii au lucrat pentru a atinge simplitatea intr o amenajare , folosind elemente albe , spatii mari cu obiecte minime de mobilier.

Conceptul de design minimalist este sa dezbrace totul pana la calitatea sa. Caracteristicile cromatice sunt putine, in general partea de fundal este una neutra in amenajare. Stilul minimalist in orice amenajare este definit prin simplitate extrema, si concizie , formele geometrice de baza , fara elemente de decor pot crea un sentiment placut de ordine si de o calitate esentiala.

Daca gresia si faianta te ajuta sa creezi fundalul potrivit pentru restul amenajarii baii, atunci obiectele sanitare o definesc si o personalizeaza. STUDIO CERAMICA iti propune obiectele sanitare CERAMICA CIELO , pentru o amenajare in stil minimalist.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.