Grandi formati XXL en

Placi mari (LASTRE) din gresie portelanata Florim.

Placile mari din gresie portelanata Florim revolutioneaza conceptul de suprafata fara sudura si deschid noi perspective pentru designul arhitectural. O familie de dimensiuni neobișnuite de până la peste 160×320 cm, într-un număr mare de aspect și texturi pentru toate utilizările prevăzute: pardoseli și pereți, fațade ventilate și mobilier interior și exterior.

06 1864 007 sto lg

Suprafețe care combină frumusețea cu performanțe tehnice remarcabile datorită experienței noastre de aproape șaizeci de ani în cercetarea orientată spre produs.

cedit studioceramica florim

Ușoare și ușor de manevrat în ciuda dimensiunilor lor, plăcile mari din gresie porțelanată Made in Florim sunt disponibile de la toate diferitele mărci ale Grupului (Floor Gres, Rex, CEDIT – Ceramiche d’Italia, Casa dolce casa – Casamood și Cerim) și includ, de asemenea, un brand specializat in productia de blaturi, piatra FLORIM.

origins florim studioceramica

Placile de dimensiuni mari Florim se împart în două categorii de produse în funcție de tipul de aplicare.

05 1859 003 amb sto lg

Suprafețe de până la 160×320 cm în grosime de 6 mm pentru pardoseli și pereți, fațade ventilate și lumea mobilierului (de exemplu, mese, cădițe de duș, uși, șeminee și multe alte soluții de aplicare). Proiectul Magnum Oversize a primit o Mențiune de Onoare la premiile ADI Compasso D’Oro 2016.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.