studioceramica Ragno Boom31jpg

StepWise ™ – Noua tehnologie brevetată de grup pentru cele mai noi colecții Ragno.

Suprafețele Ragno produse cu noua tehnologie patentată StepWise ™ , garantează o înaltă conformitate cu valorile  impuse de cele mai stricte reglementări privind alunecarea și sunt combinate cu cercetări estetice continue; sunt plăcute la atingere și ușor de curățat. De fapt, gresie porțelană StepWise ™ este igienizată doar cu apă și un detergent ușor, făcându-l soluția ideală atât pentru spațiile casnice, cât și pentru locurile de înaltă frecvență, cum ar fi magazine, baruri , restaurante, hoteluri.

Colecțiile Contrasti, Realstone Navigli și Realstone_Lunar, create cu tehnologia StepWiseTM, confirmă originalitatea propunerii decorative, cu avantajul de a răspunde cerințelor de performanță ale celor mai obligatorii specificații tehnice. O istorie a producției, cea a mărcii Ragno, care a combinat întotdeauna propunerea decorativă largă cu garanția calității și rezistenței numeroaselor colecții propuse.

StepWise, un plus fără precedent  –  Fabricat cu tehnologii avansate, gresia porțelanată garantează o rezistență ridicată la stres mecanic, substanțe chimice, uzură, zgârieturi, abraziune profundă și îndoire; este igienizat ușor, rezistent la îngheț, foc, mucegai, acțiunea razelor UV. Toate caracteristicile și proprietățile cromatice ale suprafețelor din gresie sunt inalterabile, rămânând neschimbate în timp și în prezența tuturor condițiilor meteorologice.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, StepWise ™ nu are un tratament de suprafață, ci o caracteristică tehnică intrinsecă . Grupul a implementat caracteristicile materialului lucrând la toate fazele industriale: de la cercetarea materialelor și glazurilor, la tipul de măcinare și presare. Gresia tip StepWise ™, este, de asemenea, supusa unui tratament mecanic pe întreaga suprafață, care îmbunătățește caracteristicile texturii estetice, asigurând totodată un coeficient ridicat de frecare dinamică (DCOF, ANSI American National Standard). Acest coeficient măsoară performanța plăcilor în condiții de suprafață umedă: .42 Newton este standardul pentru suprafețe) așezate în interior. StepWise ™ are un DCOF de .60 Newton, cu mult peste standard.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.