cerim le veneziane studioceramica43

FLORIM CERAMICHE – Excelență italiană, de aproape 60 de ani.

FLORIM CERAMICHE – Pasiune, inovație și durabilitate.

O pasiune înnăscută pentru frumusețe și o mare determinare au creat compania FLORIM . Un trecut de aproape 60 de ani, înrădăcinat în cartierul ceramic Sassuolo (Modena), este conectat la un trendetter internațional prezent datorită conducerii lui Claudio Lucchese și a unui produs de ultimă generație recunoscut pe piețele din întreaga lume.

Considerăm că „Made in Florim” este o garanție a calității, inovației și expertizei italiene, cu un accent special pe responsabilitatea socială a întreprinderilor. Există o poveste lungă în spatele produsului finit . Oricine nu are experiență practică în industria ceramicii nu va înțelege importanța fiecărui bob de nisip: atenția la detalii este totul.  Produsul Florim este rezultatul unei atenții înnăscute la design asociat cu cea mai modernă tehnologie. Este nevoie de pasiune și creativitate, răbdare și cercetare. Plăcile din gresie porțelanată care îndeplinesc cele mai variate cerințe de design și conferă încăperilor o personalitate distinctă. Grupul distribuie în întreaga lume sub mărcile Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa – Casamood, FLORIM stone și CEDIT – Ceramiche d’Italia.

Grupul include, de asemenea, unități de producție, companii de distribuție, centre logistice și showroom-uri din Europa, America și Asia și comercializează produsele ceramice ale diferitelor mărci printr-o rețea internațională și larg răspândită de clienți și importatori.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *