studioceramica Ragno Maiora Concrete 1Eff1ect4101

Plăci rafinate de gresie portelanata , colecțiile Ragno Bistrot, Maiora Marble Effect și Imperiale.

Plăci rafinate de gresie portelanata , pentru a reinterpreta sensul luxului în spații cu inspirație modernă cu efect de marmură din colecțiile Ragno Bistrot, Maiora Marble Effect și Imperiale, luxul devine accesibil. Accesibil nu numai din punct de vedere financiar, ci și pentru că le permite celor care iubesc estetica rafinată și elegantă a marmurei să aleagă dintr-o gamă de produse durabile aplicabile in spatiile rezidențiale, sau comerciale.

Ragno interpretează această atracție, care pentru mulți dintre noi face parte dintr-un fel de arhivă de amintiri depuse de-a lungul timpului și dezvoltate treptat prin suprapunerea imaginilor de arhitectură și călătorii, transferând frumusețea marmurei pe gresie porțelanată, care este contemporană, eco- conștient și perfect adaptat cerințelor estetice și tehnologice ale vieții moderne.

Mai mult, gama largă de produse din catalog face posibilă experimentarea cu inserții inspirate din mai multe materiale sau combinații de dimensiuni, variații de culoare și decorațiuni precum mozaicuri, plăci de cărămidă și plăci tridimensionale cu un efect de clarobscur îndrăzneț. Finisajul lucios al plăcilor de gresie cu efect de marmură are, de asemenea, un beneficiu rar oferit de alte materiale: capacitatea de a face interacțiunea cu lumina, fie ea naturală sau artificială, un element cu adevărat izbitor.

Această calitate specifică este un motiv important pentru definirea designului interiorului al unei case, deoarece permite, prin exploatarea strălucirii suprafețelor cu efect de marmură, să recalibreze relația dintre planurile orizontale și verticale și, dacă este necesar, să mărească vizualul percepția camerelor mici.

Cu Ragno, luxul marmurei devine democratic.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *