5 1

Culorile noi si modelele originale, imbogatesc colectia Realstone Argent / Ragno

Colectia Realstone Argent este o călătorie prin senzații tactile și vizuale care se referă la experiențe străvechi, naturale și pure. Nuanțele și texturile tipice pietrei sunt revăzute într-o nouă cheie contemporană, pentru proiecte de interior și spații exterioare.

2 1

Ragno Ceramiche extinde linia de gresie portelanata cu efect de piatra cu noile culori Miele , Avorio si decoratiunile Tapestry, Mosaico Rombi si Struttura Linea 3D . O paleta neutra cu efect mat care orienteaza colectia catre un aspect minimal si pur. Culorile Miele si Avorio  impreuna cu Sabbia  incalzesc spatiile, nuanta Ghiaccio,  le echilibreaza. Decorul Tapestry, in doua variante, una cald Avorio si una rece Ghiaccio, este ideala pentru suprafete verticale dar si pentru podele interioare cu caracter puternic si hotarat cu efect de tapet atemporal. Mozaicul Rombi  disponibil in toate culorile, si Struttura Linea 3D, propusa in tonuri calde si invaluitoare de Miele si Avorio, personaliza in schimb volumele interne cu referiri la o estetica minimalista.

3 1

Șase dimensiuni ale colecției Realstone_Argent în patru culori: 120×120 și 60×120 cm, pe o grosime subțire de 6 mm, rectificată sau structurată pentru exterior, și 75×150, 75×75, 60×120, 60×60, 30×60 cm în grosime tradițională. Micile nervuri de pe suprafață , înfrumusețează fiecare dintre formatele din colecție și fac referire  la dungile cromatice tipice rocilor de gresie. Formatul mare poate fi utilizat în proiecte în care este necesară sporirea continuității vizuale datorită suprafețelor orizontale și verticale.

6 1

Placile sunt din gresie fina portelanata colorata in masa, cu monocalibru rectificat pentru a minimiza sau anula rostul si au caracteristici tehnice care garanteaza rezistenta la inghet si rezistenta la abraziune profunda. De asemenea, tehnologia StepWise menține suprafața plăcilor soft, la atingere, fără a compromite performanța lor ridicată în ceea ce privește rezistența la alunecare. Realstone_Argent , oferă o bază neutră pentru designerul care dorește să contureze medii în care granița dintre spațiul interior și cel exterior este degajată, între suprafețele orizontale și verticale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.